V štirih dneh bivanja na Krku, smo doživeli marsikaj zanimivega. Že v ponedeljek smo se po plavanju in igri v vodi odpravili na daljši sprehod na sladoled v Malinsko.
Naslednji dan je bil pred nami naporen dan, saj smo se kmalu po zajtrku s čolnom odpeljali na otok Cres. Morali smo se pošteno potruditi, da smo premagali strmo pot do vrha vzpetine, ki nas je pripeljala do srednjeveške vasi Beli. Poleg čudovitega naselja, smo si ogledali še Ekocenter, kjer smo bolje spoznali življenje beloglavih jastrebov. 
Popoldan smo si popestrili z vožnjo na napihljivi banani. Precej utrujeni smo brez težav zaspali. 
V sredo smo lepo vreme izkoristili za šolo plavanja in druge vodne aktivnosti, zvečer pa smo v navijaškem duhu uživali ob ogledu tekme naših košarkarjev. Ta večer solze v marsikaterih očeh niso predstavljale domotožja, ampak žal razočaranje nad porazom…
Danes smo se prebudili v bolj oblačno jutro, vendar nas to ne ustavlja….to be continued
 
Kljub včerajšnji deževni napovedi, nas je vreme presenetilo in dan je bil spet poln dogodivščin. Od plavanja v morju do športnih in družabnih iger, dela za šolo in tudi priprav na zaključni večer. Dan smo izkoristili v celoti, kako smo uživali, pa povedo fotografije….

 

Utrinki iz tabora:

 

 

Dostopnost