Vsaka zgodba ima svoj konec in vsaka svoj začetek. Ko učenec ponosno zaključi razred, gre z nasmehom in poln pričakovanj v naslednjega. Vsak naslednji razred je izziv, veliko je novih izkušenj in znanj, vsako leto se stke kakšno novo prijateljstvo. Vsako leto se srečamo s kakšnimi lepimi, srečnimi dogodki ter tudi takimi izkušnjami, iz katerih se lahko zelo veliko naučimo.

Tudi sam grem to šolsko leto nekako v naslednji razred. Po letih poučevanja in razredništva sem z veseljem in zanosom sprejel izziv ravnateljevanja. Navdušen sem, da sem ravnatelj OŠ Miška Kranjca. Verjamem in vem, da je kolektiv te šole odličen in bo naša nova skupna zgodba, zgodba o uspehu. Prepričan sem, da šola nudi kvaliteten pouk, ki je osnova za vsakega učenca naše šole. Verjamem pa, da lahko z mnogimi že utečenimi in dodatno novimi projekti razvijamo talente prav vsakega učenca na šoli.

Skupaj za vrednote vseh. Vizija, ki nas lahko vodi k odličnosti medsebojnih odnosov in uspehov na kognitivnem področju. Vrednote so tiste, ki nas vodijo skozi življenje. Te vrednote prav vsi preberemo vsak dan ob prihodu v šolo. Bodimo drug drugemu zgled in uspeh je zagotovljen.

V letošnjem šolskem letu našo šolo čaka dolgo pričakovana gradnja prizidka in avle ter obnova nekaterih ostalih prostorov. Vseh teh novih pridobitev se vsi zelo veselimo, moramo pa se zavedati, da bo v času gradnje potrebna potrpežljivost na veliko področjih. Verjamem, da nam to ne bo težko, saj se vsi zavedamo, da bodo morebitne težave le prehodne in bomo na koncu lahko zelo ponosni na nove prostore, ki nam bodo nudili odlične pogoje za delo.

Naj bo to šolsko leto nek nov list in izziv za vse. Verjamem, da bo ob sodelovanju vseh zelo uspešno na veliko področjih. Skupaj je vsaka pot in vsak izziv lažji, zanimivejši in bolj poučen. Vsem želim veliko uspeha v šolskem letu 2019/20 in veliko tistih lepih malih trenutkov, ki nam ostanejo v spominu celo življenje.

mag. Tadej Šeme, ravnatelj

Dostopnost