Starše vabimo na  predavanje z naslovom Prosti čas šolarjev in popoldanske dejavnosti, ki bo

v ponedeljek, 9. marca 2020, od 17.00 do 18.30 v prostorih Izobraževalnega centra Pika (Zemljemerska ulica 7, Ljubljana).

Predavanje je namenjeno staršem šolskih otrok. Želimo si, da se na predavanje prijavijo starši in ne strokovnjaki. Predavanje bo imela Katarina Kotnik Ivačič, univ. dipl. pedagoginja in prof. sociologije.

Udeležba je brezplačna. Potrebna je prijava.

Elektronske prijave odpremo v torek, 25. februarja 2020, ob 12.00. Prijave zbiramo izključno preko e-prijavnice, ki bo odprta od 12.00 ure naprej. Prijavite se s klikom na povezavo:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczsrdmp2oimexnTsNlIS_OGBXrn9jbuTj6HUv0_-7MCycdUw/viewform?vc=0&c=0&w=1  Vsi tisti, ki se boste prijavili, vas pričakujemo na predavanju (vodimo listo prisotnosti). Priporočamo, da se prijavite čim prej, ker je število mest omejeno. Vaša prijava je zabeležena, če dobite nekaj minut po prijavi na vpisan e-naslov, naše povratno sporočilo.

Informacije o predavanju so objavljene tudi na spletni strani: https://icpika.si/za-starse-seminarji-predavanja-delavnice/prosti-cas-solarjev-in-popoldanske-dejavnosti-predavanje-za-starse/

Veseli bomo, če informacijo delite z drugimi starši. Hvala.

(Obvestilo Izobraževalnega centra Pika)

Dostopnost