V napovedani stavki, ki bo 14. 2.2018, bo sodelovala tudi naša šola.

Obvestilo SVIZ-a staršem učencev osnovnih šol

Obvestilo vodstva šole:

Spoštovani!

S strani stavkovnega odbora smo prejeli obvestilo o stavki delavcev v šolstvu. Tudi zaposleni naše šole so izglasovali, da se bodo v sredo, 14. 2. 2018, pridružili splošni stavki delavcev v vzgoji in izobraževanju.

V napovedanem dnevu v naši šoli, OŠ Miška Kranjca, ne bomo izvajali pouka. Večina delavcev šole se bo pridružila organiziranemu shodu, ki bo pred vlado RS.

Nekaj delavcev naše šole se je odločilo, da ne bodo stavkali, ti bodo opravljali dela po nalogah vodstva šole, vsi ostali, ki so se odločili za stavko, pa spadajo pod organizacijo stavkovnega odbora, ki ga vodi gospod Mitja Kocijančič.

V tem tednu, 12. 2. do 16. 2. 2018, imajo otroci 1. razreda plavalni tečaj, zato so se strokovni delavci 1. razreda in spremljevalci otrok odločili, da ne bodo stavkali in bodo otrokom omogočili izvedbo plavalnega tečaja v celoti.

Starše mlajših otrok, ki otroke ne morete pustiti samih doma, ali za njih nimate varstva pa obveščamo, da nas je stavkovni odbor šole obvestil, da bo zanje organiziral varstvo ter malico. Za te otroke, ki se v šolo vozijo s šolskim avtobusom bo poskrbljen tudi prevoz v šolo in to po ustaljenem voznem redu.

Prosimo vse, ki za otroka nimate druge možnosti varstva, da to sporočite razredniku vašega otroka.

Hvala za razumevanje!

Vodstvo šole

Dostopnost