Spoštovani starši!

V sredo, 17. aprila 2019, bomo ob 17.00 v dvorani šole gostili odličnega predavatelja, psihoterapevta Miho Kramlija, strokovnjaka za zdravljenje nekemičnih zasvojenosti (zasvojenosti z moderno tehnologijo ter elektronskimi napravami). Prisluhnili bomo predavanju z naslovom RADOSTI IN PASTI NOVE TEHNOLOGIJE.

G. Kramli je vodja ambulante za zdravljenje nekemičnih zasvojenosti v Zdravstevenm domu Nova Gorica. Zasvojencem z nekemičnimi odvisnostmi se posveča že petnajst let. Le-teh je trenutno več kot zasvojencev z drogami. Večina jih je zasvojena z računalniškimi igrami ter družabnimi omrežji, od katerih je odvisnost s Facebookom na prvem mestu.

Na osnovih izkušenj, ki jih je pridobil pri svojem delu, nam bo g. Kramli podal konkretna navodila, kako ravnati preventivno, da naši otroci ne bi prekomerno uporabljali sodobne tehnologije ali postali z njo celo zasvojeni. Govoril bo tudi o tem, kako prepoznati odvisnost in kako v primeru le-te ravnati. Predavanje g. Kramlija bo kvalitetno in uporabno, zato vam ga toplo priporočamo.

Vljudno vabljeni!

Tim za etiko in vrednote

Jožef Kavtičnik, ravnatelj

Dostopnost