V četrtek, 27. 10. 2022, smo slavnostno otvorili prenovljeno in dograjeno OŠ Miška Kranjca. Učenci in učitelji novo pridobitev z veseljem uporabljamo že od 1. 9. 2022, v četrtek pa je bilo res slavnostno. Učenci so skupaj s svojimi mentorji pripravili res izviren program za številne povabljene goste. Prireditve so se udeležili tudi številni starši, ki so se z zanimanjem udeležili otvoritve.

V govoru se je g. ravnatelj zahvalili vsem sodelujočim pri tem projektu in poudaril, da je najbolj pomembno sodelovanje vseh. Ekipa je najbolj pomembna, kar večkrat poudarja tudi župan in je tudi tokrat v svojem nagovoru. Še enkrat hvala vsem, ki ste na kakršenkoli način sodelovali pri tem projektu. Nenazadnje gre naš trud vedno v korist naših učencev in izjemno veseli smo, da imamo sedaj tako odlične pogoje za delo. Verjamemo, da imamo najlepšo šolo v najlepšem mestu na svetu.

To so dokazali tudi številni nasmehi vseh, ki so bili na prireditvi in ker slika pove več kot tisoč besed, si oglejte nekaj utrinkov v galeriji.

Dostopnost