Spoštovani starši, dragi učenci,

Ponuja se vam enkratna priložnost brezplačne individualne učne pomoči dijakov ljubljanskih srednjih šol. Sledite povezavi na spodnjem dopisu in dobili boste ustrezno pomoč.

Šolska svetovalna služba

 

(Dopis, izvirnik)

 

Dragi osnovnošolci in osnovnošolke!

 

Sem Majk Zupančič, predsednik upravnega odbora Dijaške skupnosti Ljubljana – organizacije, ki povezuje dijake in dijakinje ljubljanskih srednjih šol in gimnazij preko različnih projektov in dejavnosti. Številni izmed izvedenih projektov zajemajo podajanje dodatnih informacij na informativnih dnevih, vsakoletne maturitetne delavnice,  izobraževalne delavnice in druge projekte, pri katerih se lahko dijaki nečesa naučijo ali zgolj sprostijo. 

Zavedamo se tudi številnih izzivov s katerimi se vsakodnevno srečujejo osnovnošolci, saj smo se tudi sami znašli v podobni situaciji. Poleg nerazumevanja snovi in primanjkljaja osebnih stikov, se obenem vedno pogosteje pojavlja tudi pomanjkanje motivacije za učenje in samostojno delo. 

Tako smo se odločili spodbuditi komunikacijo in sodelovanje med šolajočimi ter povezati osnovnošolce in dijake znotraj projekta “BREZPLAČNA INDIVIDUALNA UČNA POMOČ OSNOVNOŠOLCEM”. Namen le-tega je predvsem pomoč osnovnošolcem, ki imajo težave pri posameznem predmetu pod mentorstvom dijakov, ki so pripravljeni s svojim poglobljenim znanjem in nenazadnje tudi družbo priskočiti na pomoč mlajšim. 

Inštrukcije preko videokonferenc bi potekale brezplačno in individualno (ali po lastnem dogovoru skupinsko) ter za izbran predmet na poučen in zabaven, učencu prilagojen način. 

Prijava je možna na sledeči povezavi: https://forms.gle/birLiJ5H2eJ5j6Bm7

Vnaprej lepa hvala za posredovanje informacije osnovnošolcem in obenem spodbudo projektu.

Lep pozdrav.

 

Dostopnost