V mesecu februarju  smo v sklopu Sheme šolskega sadja učencem postregli  jabolka in kislo zelje.

Sortiranje bioloških odpadkov lepo poteka, občasno učenci odvržejo med biološke odpadke tudi papirnate brisače. S predstavnikom šolske skupnosti učencev smo se dogovorili, da na šolskem parlamentu ponovno spregovorijo o sortiranju odpadkov.

Pri oblikovanju jedilnikov za marec so sodelovali tudi učenci. Jedilnik smo skupaj pregledali in upoštevali smo tudi njihove predloge. Za učence smo pripravili tudi gradivo o sortiranju odpadkov, načelih zdrave prehrane, ter o posledicah prekomernega vnosa sladkorja v naš organizem. Gradivo so na šolskem parlamentu obravnavali, predstavniki razredov pa so informacije posredovali v razredu.

Na okrogli mizi, 21.2.2019, so učenci predstavili sodelovanje s šolsko kuhinjo.

V Ljubljani, 25. 2. 2019

Organizator šolske prehrane: Lendita Kljajić Garbajs, prof.

Dostopnost